Mevlana İlkokulu


Vizyon: Geleceği şekillendiren, özgüveni yüksek, ülkesini ve milletini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, insanı merkeze alan, adil, ahlaklı, çalışkan, çevresine duyarlı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren bir eğitim-öğretim yuvası olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:25
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlere ait servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza bağlı TOKAÇLI köyünde anasınfımız bulunmaktadır. 6 öğrencisi olup merkeze 10 km uzaktadır. Isınması oba ile sağlanmaktadır. ulaşım için servis bulunmaktadır. güncelleme tarihi 05/05/2023

Telefon - 05333008405

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tatvanmevlanailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bolalan köyü

Öğretmen :8
Öğrenci :101
Derslik :5
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - TATVAN VAN KARAYOLU ÜZERİNDE 20. KM Ayrıca okulumuza bağlı tokaçlı köyünde anasınfımız bulunmaktadır. 6 öğrencisi olup merkeze 10 km uzaktadır. Isınması oba ile sağlanmaktadır. ulaşım için servis bulunmaktadır.

Adres - Bolalan köyü

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA TATVAN VAN KARAYOLU ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN OTOBÜS, ŞEHİRLER ARASI MİNİBÜS VB. ARAÇLARLA DA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 45 KM, İLÇE MERKEZİNE 20 KM Ayrıca okulumuza bağlı TOKAÇLI köyünde anasınfımız bulunmaktadır. 6 öğrencisi olup merkeze 10 km uzaktadır. Isınması soba ile sağlanmaktadır. ulaşım için servis bulunmaktadır. bilgiler günceldir.05/05/2023